FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-opponent flink te grazen genomen door wespen’

Aanstaande zondag speelt Feyenoord een oefenwedstrijd tegen het Franse Olympique Lyon. En het is nog maar de vraag of de teruggekeerde spits Alexandre Lacazette zijn opwachting kan maken. Hij is namelijk flink te grazen genomen door een aantal wespen.

Het Franse L’Équipe schreef dat Lacazette tijdens het trainingskamp van Lyon in Nederland in een bos vele wespensteken opliep. Daar heeft de Fransman dusdanig veel last van, dat de oefenwedstrijd tegen Feyenoord in gevaar komt. Ook ploeggenoot Moussa Dembélé werd veelvuldig gestoken, maar hij stond donderdag alweer op het trainingsveld.

Bosz zag Lacazette deze zomer een spectaculaire terugkeer maken naar de club waar hij tot 2017 vrijwel zijn hele leven gespeeld had. In dat jaar verhuisde hij voor 53 miljoen euro naar Arsenal, waarna hij deze zomer weer transfervrij terug kon keren. De spits kwam in de voorbereiding al in actie tegen Bourg en Bresse (waar hij scoorde), Dinamo Kiev en Anderlecht. Tegen Feyenoord zal hij er voor het eerst niet bij zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *