FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Feyenoord versterkt zich met speler van MSK Zilina

2,5 jaar na de transfer van Robert Bozenik heeft Feyenoord weer zaken gedaan met het Slowaakse MSK Zilina. Dit keer huren ze de zestienjarige Leo Sauer voor een seizoen. Hier maakt de club melding van via haar digitale huis.

Hoofd jeugdopleidingen Rini Coolen noemt Sauer ‘een van de grotere jeugdtalenten’ in Slowakije. “Hij valt het beste te omschrijven als een creatieve buitenspeler die over een goede techniek beschikt. Ondanks zijn nog jonge leeftijd zal hij al worden toegevoegd aan Feyenoord Onder 21 en we hopen dat hij daar snel zijn draait gaat vinden”, vertelt Coolen via de Feyenoord-kanalen over de aanvaller.

Sauer zelf is in zijn nopjes met de transfer. “Ik heb voor Feyenoord gekozen omdat mijn droom is om profvoetballer te worden bij een grote Europese club. De manier van spelen bij Feyenoord spreekt me erg aan en daarnaast heeft de club een rijke historie en fantastische supporters. Ik hoop het komende seizoen veel succes te hebben bij de club.”

De O21 van Feyenoord liep vorig seizoen promotie mis en zal opnieuw uitkomen in de beloftencompetitie, in de hoop op termijn in de voetbalpiramide in te stromen. Feyenoord laat in het midden of er ook een optie tot koop in de huurovereenkomst met Zilina is bedongen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *