FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Mark Diemers staat voor binnenlandse transfer’

Vitesse wil Mark Diemers overnemen van Feyenoord. De middenvelder is op een zijspoor beland bij Feyenoord en mag dar vertrekken. Cambuur en Fortuna Sittard zagen de komst van Diemers wel zitten, maar Vitesse kan er zomaar eens met zijn handtekening vandoor gaan.

“Bij Vitesse staat Diemers bovenaan de lijst in de zoektocht naar een creatieve nummer 10. De Arnhemmers haalden deze zomer tot nu toe vier nieuwelingen, maar dat zijn allemaal verdedigers”, zo meldt Voetbal International.

Diemers heeft een verleden bij de clubs uit Leeuwarden en Sittard, maar Vitesse lonkt nu dus nadrukkelijk. De middenvelder heeft al aangegeven dat hij bij voorkeur als nummer tien wil spelen bij zijn nieuwe club. Volgens VI mag hij transfervrij vertrekken bij Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *