FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VREES BIJ FEYENOORD: ‘Gernot Trauner loopt blessure op in De Lutte’

Feyenoord-mandekker Gernot Trauner heeft op het trainingskamp in De Lutte een blessure opgelopen. Hier maakt Voetbal International melding van.

De ernst van de kwetsuur is nog niet precies duidelijk, maar volgens VI is het onzeker of Trauner zondag van de partij is tijdens de traditionele openingswedstrijd in De Kuip. De ploeg van coach Arne Slot neemt het op tegen Olympique Lyon. De Oostenrijkse verdediger ontbrak vrijdag in ieder geval op de training. Feyenoord oefent woensdag ook nog tegen NAC Breda, waarna de Rotterdammers met een uitwedstrijd tegen Vitesse aan het Eredivisie-seizoen beginnen.

Trauner had in de laatste twee oefenwedstrijden tegen Red Bull Salzburg en Union Saint-Gillis nog een basisplaats. Hij kwam vorige zomer over van LASK Linz en groeide meteen uit tot een steunpilaar in De Kuip. De mandekker gaf al aan dat hij gewoon bij Feyenoord zal blijven, in tegenstelling tot diverse teamgenoten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *