FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Feyenoord laat spierballen zien en presenteert goede aankoop

Feyenoord heeft een nieuwe speler te pakken. Het gaat om de 23-jarige Sebastian Szymanski. Hij komt op huurbasis over van Dinamo Moskou en de Rotterdammers hebben tevens een koopoptie op hem.

De Rotterdammers stellen hun aanwinst voor: “Szymański, die een aanzienlijk deel van zijn voetbalopleiding genoot bij de Poolse recordkampioen Legia Warschau, is sinds 2019 actief in de Russische Premier League. Met Dinamo Moskou werd de 15-voudig Pools international afgelopen seizoen derde in de competitie.”

De middenvelder, die met nummer 17 gaat spelen in De Kuip, zegt zelf: “Een mooi nieuw avontuur. Feyenoord is een goede club voor jonge spelers zoals ik. De club heeft afgelopen seizoen veel indruk gemaakt in Europa door de finale te halen van de Conference League. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan verdere successen en kijk ernaar uit om in De Kuip mijn debuut te maken en mezelf te laten zien aan de supporters.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *