FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil meewerken aan transfervrij vertrek van dure speler’

Vitesse wil zich versterken met middenvelder Mark Diemers. En zijn huidige werkgever Feyenoord wil graag van hem af. De Stadionclub heeft te kennen gegeven dat hun speler transfervrij mag verkassen.

Afgelopen seizoen speelde de spelmaker nog op huurbasis voor Hannover 96 en die club wilde graag met hem door. Het kwam echter niet tot een akkoord en dus sloot Diemers weer aan bij de selectie van Feyenoord, dat hem twee jaar geleden nog voor een miljoen euro ophaalde bij Fortuna. Onder Arne Slot hoeft hij niet te rekenen op speeltijd en dus is een vertrek een logisch gevolg. In het seizoen 2020/21 kwam de middenvelder onder Dick Advocaat nog tot 38 officiële wedstrijden voor de Rotterdammers, maar daarin kon hij al geen onuitwisbare indruk achterlaten.

Diemers begon zijn loopbaan bij Cambuur, dat hem vervolgens verkocht aan FC Utrecht en nog een jaartje terug huurde. Na vier jaar in de Domstad besloot de spelmaker zijn heil te zoeken bij De Graafschap, waar hij écht doorbrak in het Nederlandse betaalde voetbal. Via Fortuna kwam Diemers uiteindelijk bij Feyenoord terecht. Mocht hij nu besluiten om bij Vitesse te tekenen, dan is dat alweer zijn zesde club in Nederland. Fortuna en Cambuur maakten eerder ook al kenbaar dat ze Diemers graag terug zouden willen halen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *