FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Volgende inkomende knaltransfer aanstaande bij Feyenoord’

Feyenoord heeft er goede hoop op dat het snel de Mexicaanse aanvaller Santiago Giménez (21) kan presenteren. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

“De komst van deze 1.82 lange centrumspits, die al zeven interlands achter zijn naam heeft staan en zijn hoop heeft gevestigd op het WK in Qatar, is nog niet zeker. Maar de Rotterdammers doen er wel alles aan om de zoon van de vroegere Argentijnse profvoetballer Chaco Giménez (ex-Boca Juniors) naar Feyenoord te halen.”

Giménez heeft zelf zijn zinnen gezet op een transfer naar Europa, met de steun van senior. “Hij zou volledig achter de keuze van zijn zoon staan. Feyenoord heeft vooral dankzij de Conference League-finale tegen AS Roma indruk gemaakt in Zuid-Amerika en Mexico. Daarnaast zien ze hoe spelers van Feyenoord deze zomer grote transfers maken naar de Engelse Premier League (Malacia naar Manchester United, Luis Sinisterra naar Leeds United). Bovendien heeft ook landgenoot Marcos Senesi aangegeven hoe geweldig hij het in Rotterdam vindt”, zo weet de krant.

Feyenoord zal wel miljoenen moeten neertellen. Daarover bericht De Telegraaf: “De club is niet in staat om voor een 21-jarige aanvaller een vermogen neer te tellen, maar is wel bereid te investeren in een jonge international. Lastig voor de Rotterdammers is dat Cruz Azul geen club is die het geld hard nodig heeft en de jonge spits ook niet kwijt wil. Maar de nadrukkelijke wens van Giménez om naar Feyenoord te verhuizen, kan wel bepalend worden in de onderhandelingen.”

Ook Argentijnse media maken melding van een mogelijke doorbraak. Cruz Azul zou een bod hebben afgeslagen, maar heeft laten weten dat het genoeg perspectief ziet om te onderhandelen met Feyenoord. Overigens zijn er ook andere clubs in hem geïnteresseerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *