FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Yassin Ayoub tekent voor twee jaar en keert terug in Rotterdam

Yassin Ayoub heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder heeft een tweejarig contract ondertekend bij Excelsior. Hij komt transfervrij over van het Griekse Panathinaikos.

Excelsior hoeft dus geen afkoopsom neer te leggen. Voor Ayoub was belangstelling van een aantal clubs uit de Eredivisie, waaronder Fortuna Sittard. Met die club trainde hij onlangs ook mee, maar tot een samenwerking leidde dat uiteindelijk niet. Ayoub is vrijdag medisch gekeurd bij Excelsior en sluit snel aan bij de groep van hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen. Ayoub speelde in Nederland voor FC Utrecht en Feyenoord.

Met het vastleggen van Ayoub slaat Excelsior een belangrijke slag op de transfermarkt. Het legde deze zomer al vier andere spelers vast: Nathan Markelo (PSV), Tim van de Schepop (Werder Bremen), Reda Kharchouch (Sparta) en Jacky Donkor (FC Dordrecht). Het is de bedoeling dat er nog een aantal spelers bij gaan komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *