FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Volgende uitgaande klapper aanstaande bij Feyenoord’

De kans is groot dat Marcos Senesi deze zomer een overstap zal maken naar de Italiaanse Serie A. AS Roma is al een tijdje in de markt voor de mandekker en nu is daar ook Inter Milan bijgekomen. Hier maakt het medium Tuttomercatoweb melding van.

Inter, de club van Oranje-international Stefan de Vrij, is op zoek naar een nieuwe verdediger. Gleison Bremer was hiervoor topkandidaat, maar de club uit Milaan zag hem naar competitiegenoot Juventus vertrekken na de toptransfer van Matthijs de Ligt naar Bayern München.

Zodoende heeft Inter moeten doorschakelen. Het Italiaanse medium meldt dat Senesi daarop is aangeboden in Milaan en dat zou een warme reactie hebben ontvangen. De Feyenoord-verdediger staat er goed op bij Inter, dat mogelijk een bod gaat neerleggen bij Feyenoord.

De verbintenis van Senesi bij Feyenoord loopt volgend jaar zomer af. Er ligt een optie voor een extra jaar, maar in Rotterdam-Zuid zal zeker rekening worden gehouden met een nieuw avontuur voor de Argentijns international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *