FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Santiago Giménez hakt knoop door en wil hoe dan ook naar Feyenoord’

De Mexicaanse aanvaller Santiago Giménez (21) heeft zijn zinnen gezet op een vertrek naar Feyenoord. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Zijn huidige club Cruz Azul schermt met meerdere geïnteresseerde partijen, maar het lijkt al duidelijk te zijn waar de aanvaller komend seizoen onder contract staat. Hij wil naar Rotterdammers, Feyenoord wil hem en de Mexicaanse club moet hem wel van de hand doen. De Mexicaan heeft nog maar een contract voor één seizoen, waardoor hij nu verkocht moet worden. Anders vertrekt hij over een jaar gratis.

De krant verwacht dat algemeen directeur Dennis te Kloese van doorslaggevende waarde kan zijn bij de transfer. Hij heeft noodgedwongen de taken van de zieke technisch directeur Frank Arnesen op zich genomen, wat nu goed nieuws betekent voor de Rotterdammers. De beleidsbepaler werkte namelijk jarenlang in de Amerikaanse land, waardoor hij zijn netwerk goed kan inzetten om de spits binnen te halen.

Gimenez zou Feyenoord als ideale springplank zien. De ploeg bereikte afgelopen seizoen de finale van het derde Europese toernooi én verkocht deze zomer twee basisspelers voor miljoenen aan de Premier League. De aanvaller hoopt met een transfer naar Rotterdam in de voetsporen van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra te treden. Het eerste bod van de Nederlandse club is afgewezen, maar er zou perspectief zijn om verder te praten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *