FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Goalgetter heeft zijn keuze gemaakt en wil naar Rotterdam-Zuid’

Feyenoord en het Mexicaanse Cruz Azul zijn momenteel in onderhandeling over de 21-jarige spits Santiago Giménez. De speler heeft meerdere opties maar wil graag zijn loopbaan voortzetten in Rotterdam-Zuid. Dit erkent zijn zaakwaarnemer Mathias Bunge.

“Er is interesse van Feyenoord voor Santiago, Cruz Azul weet dit en probeert een akkoord te bereiken zodat hij een Feyenoord-speler kan worden. Er moeten verschillende dingen worden opgelost en er is nog geen overeenkomst, er ligt alleen een bod op tafel”, vertelt Bunge aan MARCA Claro. “Het eerste bod werd afgewezen. De zorgen die Cruz Azul had zijn aangepakt en ik denk dat met een tweede bod die zorgen kunnen worden opgelost.”

De voorkeur van Giménez ligt bij een transfer naar Feyenoord. “Hij gaf aan dat het niet de bedoeling is om transfervrij te gaan. We weten dat de familie-Giménez een goede geschiedenis heeft bij de club. Het belangrijkste is om tot een goede overeenkomst te komen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *