FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bod uit de Serie A op Cyriel Dessers afgewezen’

Het Italiaanse Cremonese zou een bod hebben gedaan op Genk-spits Cyriel Dessers. Maar de Belgische topclub heeft deze afgewezen omdat het ontoereikend was.

Onlangs vertelde de aanvaller dat de deur naar Feyenoord, dat hem het voorbije seizoen huurde, nog niet helemaal dicht was: “Ik heb in Rotterdam een uitzonderlijk jaar beleefd. Het contact met Feyenoord is nog altijd heel goed. Ik spreek Arne Slot nog regelmatig. Die deur is dus niet helemaal dicht. Maar ik laat het rustig op mij afkomen.” Een jaartje geleden kwam de deal met Feyenoord pas op de allerlaatste dag van de transferperiode rond. “Die dag heeft me een paar jaar van mijn leven gekost, denk ik. Hopelijk wordt me dat nu bespaard en weet ik nu vroeger waar ik aan toe ben, als er alsnog een transfer komt.”

“Momenteel is mijn enige zorg fit blijven en me focussen op de eerste competitiewedstrijd tegen Club Brugge”, ging Dessers verder. “De rest heb ik toch niet in de hand. Ik zie wel wat er komt. Ik ga rustig om met die situatie. Na acht jaar profvoetbal heb ik immers al van alles gezien en meegemaakt. Plannen kan je als voetballer eigenlijk nooit. Belangrijk is dat je je niet van de wijs laat brengen door die situatie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *