FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord dichtbij de komst van Quinten Timber’

Feyenoord is momenteel het meest concreet voor de handtekening van Utrecht-speler Quinten Timber. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van. De 21-jarige middenvelder maakte vorige zomer de overstap van Ajax naar Utrecht. De Nederlander kan de subtopper na één seizoen dus weer inruilen voor de vaderlandse top.

De Utrechters houden volgens De Telegraaf serieus rekening met het vertrek van de middenvelder. Dat ligt niet alleen aan de concrete interesse van Feyenoord. De interesse van Ajax en PSV is echter een stuk minder concreet. Ajax heeft op dit moment Edson Álvarez nog onder contract staan.

De Mexicaan staat in de belangstelling van RB Leizpig en werd in Engeland ook in verband gebracht met Manchester United. Voor minder dan 35 miljoen zou hij niet mogen vertrekken, dus lijkt Timber een terugkeer naar Amsterdam voorlopig uit zijn hoofd te moeten zetten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *