FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Georginio Wijnaldum binnen een paar dagen speler van Roma’

De transfer van Georginio Wijnaldum naar het Italiaanse AS Roma is aanstaande. Hier maakt het medium GOAL melding van. Hij is al na één seizoen overbodig bij de Franse grootmacht Paris Saint-Germain.

De Oranje-international werd daarop aangeboden bij AS Roma, dat meteen geïnteresseerd reageerde. Inmiddels zouden de clubs een akkoord naderen. Het zou gaan om een huurovereenkomst van een jaar met een optie tot koop ter waarde van tien tot vijftien miljoen euro.

De verwachting is dat Roma en PSG het binnen enkele dagen eens worden. Wijnaldum vertrekt in dat geval naar de Conference League-winnaar van vorig seizoen. Dat is een kleine domper voor PSV, dat stiekem hoopte op de komst van de middenvelder.

Wijnaldum verliet Liverpool in de zomer van 2021 voor PSG, maar wist daar geen vaste basisplaats af te dwingen. Zelf verloor hij zelfs zijn plekje in het Nederlands elftal. Beide partijen kwamen daardoor tot de conclusie dat een vertrek de beste optie is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *