FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Zeer woeste Peter Bosz eist revanche tegen Feyenoord

Het Olympique Lyon van trainer Peter Bosz ging vandaag met 5-0 onderuit tegen tweedeklasser Willem II. Een ongekende uitslag natuurlijk die hij zelf ook amper kan bevatten.

“Je kunt niet met 5-0 verliezen van een team als Willem II, maar deze nederlaag was verdiend”, foetert Bosz op het digitale thuis van Lyon. “We speelden slecht, heel slecht. Het doel vooraf was om negentig minuten te blijven voetballen, maar bij rust stond het al 3-0 voor Willem II.”

Bosz vervolgt: “Bij zo’n stand moet je wat trots tonen na rust en in de tweede helft een tandje bijschakelen. Dat was niet het geval. Het was echt een kwestie van wilskracht. De spelers van Willem II wilden gewoon heel graag winnen. Maar morgen zullen we tegen Feyenoord een heel ander Lyon zien dan vandaag.”

Het was al duidelijk dat Bosz niet zijn sterkste elftal zou gaan opstellen tegen Willem II. Zondagmiddag wacht immers alweer een clash met Feyenoord. Na het bezoek aan Rotterdam wacht nog één duel met Internazionale in aanloop naar de competitiestart op 5 augustus.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *