FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot: ‘Inkomende transferklappers zijn nabij’

Feyenoord speelde vanmiddag een oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon. De Rotterdammers verloren deze pot met 0-2. Nieuwe transfers lonken voor de Rotterdammers. De laatste dagen keek de trainer ‘een aantal keren zeer geïnteresseerd’ op zijn telefoon.

“Ik kan het nog niet exact zeggen, maar we zijn hard bezig om dit team te versterken”, zegt Slot op de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. Feyenoord is kieskeurig, benadrukt hij. “Het heeft geen zin om spelers lukraak binnen te halen. Daar zijn we al een paar weken mee bezig, maar we zijn recent heel actief op de transfermarkt.”

“We zijn druk bezig en ik kijk de laatste dagen een aantal keren zeer geïnteresseerd naar mijn telefoon, omdat ik het gevoel heb dat we bij een aantal transfers erg dichtbij zijn”, benadrukt Slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *