FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jens Toornstra: ‘Het is duidelijk dat er nog spelers bij moeten’

Jens Toornstra ziet dat Feyenoord momenteel progressie boekt maar vindt wel dat er nog nieuwe spelers bij moeten komen. De Rotterdammers verloren zondag met 0-2 van Olympique Lyon en dat is niet de eerste oefenwedstrijd die verloren werd.

“De resultaten tot nu toe zijn natuurlijk niet goed”, reageert Toornstra voor de camera van ESPN. “We willen zelf ook beter. Qua spel denk ik wel dat we stappen maken, alleen we zijn er nog niet. Dat is duidelijk.”

“We hebben een hele nieuwe voorhoede en die moeten ook aan elkaar wennen”, vervolgt Toornstra. “De middenvelders moeten aan de aanvallers wennen. Dat is gewoon een proces en dat heb je niet in twee, drie weken allemaal voor elkaar. We moeten gewoon stappen zetten. Het is duidelijk dat er nog spelers bij moeten, maar dat is aan de mensen bovenin. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *