FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax mengt zich in de strijd om Quinten Timber’

De verwachting is dat Ajax zich gaat mengen in de strijd om Utrecht-speler Quinten Timber. Ook Feyenoord en PSV willen hem graag hebben, maar de Amsterdammers zien in hem een interessante optie om de rechtsbackpositie in te vullen.

Dit meldt watcher Hamstelaar op Twitter. FC Utrecht heeft afgelopen weekend al gesproken met een mogelijke vervanger van Timber. Bij de Domstedelingen verwachten ze niet dat de 21-jarige rechtspoot nog lang te behouden is. Carel Eiting wordt gezien als de ideale opvolger.

Timber heeft nog een contract tot medio 2024 bij FC Utrecht en heeft een stevig prijskaartje. Hij moet rond de acht miljoen euro kosten. Timber speelde eerder in de jeugdopleiding van Feyenoord en koos er voor op jonge leeftijd de overstap te maken naar Ajax.

Twee weken geleden schreef Voetbal International dat Feyenoord ‘zeer concreet is’ voor Timber. Alleen toen werd ook al duidelijk dat er meer kapers op de kust zijn: ”Timber zou echter ook in beeld zijn bij clubs uit de grotere Europese competities. De verwachting is dan ook dat Feyenoord het financieel af zal leggen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *