FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Italiaans Feyenoord-doelwit tekent contract bij Cremonese’

Giacomo Quagliata de rechtsback van Heracles Almelo zal dit seizoen te zien zijn in de Serie A. Hij staat namelijk op het punt om een contract te ondertekenen bij de promovendus Cremonese.

Hij stond ook in de belangstelling van Feyenoord en Cagliari, maar het lijkt dat de jeugdinternational van Italië heeft gekozen voor een overgang naar Cremonese. De verdediger ontbrak maandag op de training van Heracles omdat hij toestemming heeft gekregen om te onderhandelen omtrent een overgang.

Cremonese promoveerde afgelopen seizoen naar de Serie A. Het was in het seizoen 1995-1996 dat de club voor het laatst op het hoogste niveau speelde in Italië. Naar verluidt betaalt Cremonese twee miljoen euro voor de rechtsback.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *