FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Derry John Murkin (22) staat voor overstap naar Feyenoord’

Feyenoord zal binnen 24 uur de knoop doorhakken over Volendam-rechtsback Derry John Murkin. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Murkin heeft bij Volendam een contract tot medio 2023. Feyenoord zal daardoor een transfersom moeten betalen. Hoeveel geld het Andere Oranje wil zien, is niet bekend. Feyenoord hakt binnen 24 uur een knoop door over de mogelijke transfer, weet 1908.

Murkin werd geboren in Colchester en is van origine een vleugelaanvaller. Volendam-trainer Wim Jonk besloot hem om te scholen tot vleugelverdediger. Bij Feyenoord zou hij één van de linksbacks kunnen worden die de erfenis van Tyrell Malacia moet dragen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *