FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Slot op de deur snel weer beschikbaar voor Feyenoord’

Feyenoord-trainer Arne Slot verwacht dat Gernot Trauner snel weer inzetbaar is voor de Rotterdammers. Dat gaf hij aan op de persconferentie na de wedstrijd tegen Olympique Lyon.

“Ik heb goede hoop hij deze week weer kan aansluiten”, aldus Slot. “De wedstrijd van woensdag tegen NAC zou weleens te vroeg kunnen komen, maar volgende week zondag tegen Osasuna hoop ik wel dat hij kan starten.”

Volgens Slot is het ook wel noodzakelijk dat Trauner dan kan spelen. “Want hij heeft pas maximaal 45 minuten per wedstrijd in de benen”, zo gaf hij aan. “Daar lopen we dus wel tegenaan. Jongens die er of nog niet zijn of met een voorbereiding door de voorbereiding zijn gegaan. Dat is niet ideaal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *