FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord pakt uit en wint met 6-1 van NAC Breda

Feyenoord heeft eindelijk een positief score neergezet in een oefenwedstrijd dit voorseizoen. De Rotterdammers maakten op Varkenoord met 6-1 gehakt van NAC Breda.

Na 25 doelpuntloze minuten was het Patrik Walemark die score opende namens de Rotterdammers. Na die goal leek het kortdurende verzet van NAC meteen gebroken. Al snel volgde de 2-0 via een eigen goal en tekende Alireza Jahanbaksh vier minuten voor rust voor de 3-0.

Na de thee kwam er een jeugdig Feyenoord uit de kleedkamer, dat vrolijk doorging waarmee het gebleven was. Het liep uit naar 4-0 via de eerste treffer van Cole Basset in Rotterdamse dienst, waarna Lennard Hartjes dat voorbeeld volgde. Na een uitstekende solo inclusief een één-tweetje verschalkte hij de doelman. Mohamed Taabouni zorgde voor het laatste Rotterdamse doelpunt. Namens de Bredanaars deed Sabir Abougil nog iets terug, waardoor de eindstand van 6-1 werd bereikt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *