FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil 24-jarige mandekker overnemen van Parma’

Feyenoord de mandekker Elias Cobbaut op de radar staan. Hij speelt momenteel voor het Italiaanse Parma. Hier maakt het medium Tuttomercatoweb melding van.

Cobbaut verkaste afgelopen jaar op huurbasis van Anderlecht naar Parma. De Italianen wisten niet te promoveren, maar de 24-jarige Belg was één van de uitblinkers. Dat maakte dat de club drie miljoen euro neertelde om hem definitief over te nemen. Nu zou Feyenoord zaken willen doen.

Volgens de berichtgeving van het Italiaanse medium zou er een ‘Feyenoord-vertegenwoordiger’ zijn afgereisd naar Noord-Italië om een mogelijke transfer te bespreken. Cobbaut zou op huurbasis de stap naar De Kuip moeten maken, om vervolgens via een optie tot koop definitief ingelijfd te kunnen worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *