FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax probeerde Feyenoord-transfer te kapen’

Quentin Timber speelt de komende seizoen in het shirt van Feyenoord. Op het laatste moment probeerde PSV en Ajax zich ook nog in de strijd om hem te mengen maar de middenvelder had zijn keuze toen al gemaakt. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Waar er in Amsterdam een hereniging met tweelingbroer Jurriën wacht, lag er in Rotterdam een belangrijke rol op het veld weggelegd voor de international van Jong Oranje. Door voor Feyenoord te kiezen, gooit Timber veel geld weg.

De Telegraaf schrijft daarover: “Net als zijn tweelingbroer Jurriën, die bij Manchester United multimiljonair had kunnen worden, weegt zo vroeg in zijn loopbaan vooral het sportieve zwaarder dan het geld. Zijn oudere broer Christopher, die de tweeling begeleidt, wil geen getallen noemen maar bevestigt dat er elders nóg meer mogelijk was.”

De onderhandelingen bleken nog niet zo gemakkelijk: “De standvastigheid van de speler is bepalend geweest voor het doorgaan van de transfer naar Rotterdam. Achter de schermen heeft Feyenoord wekenlang met FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren en technisch directeur Jordy Zuidam moeten onderhandelen.”

Dat Timber per se naar Feyenoord wilde, lijkt een doorbraak te zijn geweest. “In De Galgenwaard was men vooral geïnteresseerd in een zo hoog mogelijke transfersom en de club waar hij heen zou gaan deed er niet toe. Maar een voetballer zelf heeft dus duidelijk ook nog wat te vertellen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *