FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zet transfergeweld gewoon door’

Feyenoord heeft deze week flink uitgepakt op de transfermarkt. Zo verzekerde de Rotterdammers zich van Quentin Timber, Oussama Idrissi en de Mexicaans goalgetter Santiago Gimenez. Maar de Rotterdammers zijn nog niet klaar. Meer vuurwerk wordt verwacht vanuit Rotterdam-Zuid.

Volgens Trainer Arne Slot is de selectie van Feyenoord met ook met Giménez en Timber nog niet rond. Er speelt op dit moment veel bij Feyenoord, weet ook trainer Arne Slot. “Je bent constant nieuwsgierig of het de club al gelukt is om spelers binnen te halen, het houdt je maar bezig”, zegt Slot in het Algemeen Dagblad.

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds héél laat, zo blijkt uit de woorden van Slot. “‘Het gebeurt geregeld dat ik voor het slapen gaan nog snel even op mijn telefoon kijk en denk: ‘Verdorie, vandaag wéér niet’.”

Een transfer is ook niet zo één, twee, drie geregeld. “Dat is geen verwijt aan de directie, hoor, integendeel”, stelt Slot. “Er wordt keihard gewerkt. Alleen: in de meest ideale situatie was de selectie nu nagenoeg rond geweest. En dat is nu niet zo. Nog lang niet.”

De belangrijkste transferprioriteit voor Feyenoord is op dit moment een linksback. Het aan FeyenoordTransfermarkt gelieerde 1908.nl meldde al dat de Rotterdammers AS Roma-verdediger Matías Viña willen huren met een optie tot koop.

Slot wilde niet ingaan op de mogelijke komst van de 24-jarige Uruguayaan. “Ik vind het niet netjes om nu al te praten over een speler die nog bij een andere club onder contract staat. Dat doe ik dan ook niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *