FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord legt een miljoen minder neer voor aankoop’

Feyenoord staat op het punt om Quinten Timber te tekenen voor een bedrag van 8,5 miljoen euro. Maar deze som lijkt toch iets lager uit te pakken dan eerder gedacht.

Dinsdagavond laat werd duidelijk dat Timber zijn carrière zou voortzetten bij Feyenoord. Een dag later werd het bedrag genoemd dat met de transfer gemoeid zou zijn: 8,5 miljoen euro. De Telegraaf schrijft echter dat in De Kuip een transfersom van iets minder dan 7,5 miljoen euro wordt genoemd. Ook bij dat bedrag is Timber de duurste aankoop van Feyenoord ooit.

Het record staat nu nog op naam van Marcos Senesi en Danko Lazovic, voor wie beiden zeven miljoen euro werd betaald. Op het gebied van uitgaande transfers noteerde Feyenoord eerder deze zomer ook al een record. Luis Sinisterra werd voor een duizelingwekkend bedrag van 25 miljoen euro verkocht aan Leeds United. Door bonussen kan de transfersom met nog eens vijf miljoen euro oplopen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *