FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord was Ajax voor in de strijd om Jorge Sanchez’

Feyenoord klopte eerst aan bij het Mexicaanse Club America voor de rechtsback Jorge Sanchez. Alleen was het bod dat de Rotterdammers deden te laag. En toen sprong Ajax in. De Amsterdammers zien in hem een goede versterking. Hier maakt het medium Marca Claro melding van.

Volgens het Mexicaanse sportmedium waren het de Rotterdammers die als eerste een bod uitbrachten op Sánchez, die sinds vrijdag nadrukkelijk in verband wordt gebracht met Ajax. Dat bod zou echter te laag hebben gelegen voor het bestuur van América, waarna de Amsterdammers met een lucratiever bod van zich lieten horen.

Ajax-watcher Mike Verweij berichtte vrijdag over de interesse van Ajax in de 24-jarige back, die ook interesse zou genieten uit Engeland en Spanje. Naar verluidt moet de 21-voudig international van Club América, de club waar Ajax eerder al Edson Alvárez oppikte, zo’n vijf miljoen euro kosten. Ajax-trainer Alfred Schreuder ziet na het vertrek van Noussair Mazraoui naar Bayern München graag een nieuwe versterking komen voor de rechtsbackpositie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *