FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord doet eerste miljoenenaanbieding op Marcos López’

Marcos López moet de nieuwe linksback worden van Feyenoord. De Rotterdammers hebben een bod op hem gedaan bij zijn club San Jose Earthquakes. Hij loopt 31 december uit zijn contract en kan dan transfervrij worden opgehaald, maar Feyenoord wil dat niet afwachten en hoopt nu toe te slaan.

De Rotterdamse club heeft volgens The Athletic een zevencijferig bod gedaan op López. Het bod zou tussen de één en twee miljoen euro bedragen.

López is een 22-jarige linksback uit Peru die sinds drie jaar voor San Jose Earthquakes speelt. Hij speelde in Peru voor Sain Martín en Sporting Cristal. Feyenoord lijkt Derry John Murkin van FC Volendam nu van het lijstje hebben geschrapt. Ook hij was in beeld, maar dat was allesbehalve concreet. Volendam had nog niets gehoord van Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *