FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Feyenoord contracteert vierde aanwinst deze week!

Feyenoord heeft de vierde aanwinst deze week binnen. Mandekker Jacob Rasmussen komt namelijk over van het Italiaanse Fiorentina. Ze huren hem voor een seizoen en hebben tevens een optie tot koop op hem.

Hij is al de vierde nieuwe speler voor Feyenoord deze week. De Rotterdammers versterkten zich de afgelopen dagen ook met middenvelder Quinten Timber en aanvallers Oussama Idrissi en Santiago Giménez. Acht dagen geleden kwam middenvelder Sebastian Szymanski op huurbasis naar De Kuip.

Rasmussen begon zijn loopbaan in Duitsland bij FC St. Pauli. Hij speelde daarna voor het Noorse Rosenborg BK en Empoli voordat hij in 2019 neerstreek bij Fiorentina. De club uit Florence verhuurde Rasmussen aan Empoli en het Duitse FC Erzgebirge Aue voordat hij bij Vitesse werd ondergebracht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *