FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Santiago Gimenez begint bij Feyenoord met tegenvaller’

Feyenoord kan voorlopig nog niet beschikken over de kersverse aanwinst Santiago Gimenez. De Mexicaanse spits dient namelijk een visum aan te vragen en deze is nog niet rond.

Voetbal International schrijft: “Giménez vertrekt na zijn presentatie weer terug naar Mexico. Daar moet zijn visum geregeld worden. Daardoor mist de spits in ieder geval de seizoensouverture tegen Vitesse.” Vermoedelijk zien we een uitgekleed Feyenoord aan het werk in de GelreDome. Orkun Kökcü is immers geblesseerd, waar ook Gernot Trauner een vraagteken achter zijn naam heeft staan.

Inmiddels zijn de Rotterdammers wel losgekomen op de transfermarkt, maar dat gebeurde natuurlijk redelijk laat. Het team van oefenmeester Arne Slot zal dus op stoom moeten komen in de Nederlandse competitie, het beoogde basiselftal krijgt pas later vorm.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *