FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Transferbuitenkansje dient zich aan met oude bekende’

Vanwege de toenemende interesse in Fredrik Aursnes en Orkün Kökçü lijkt Feyenoord in de slotmaand van de transferperiode opzoek te moeten naar een nieuwe middenvelder. En het zou zomaar een oude bekende kunnen zijn. Tonny Vilhena ligt namelijk op ramkoers met zijn club Espanyol.

De Spaanse middenmoter huurde Vilhena in de tweede helft van vorig seizoen al van FK Krasnodar. Vilhena stond destidjs al niet te springen om een langer verblijf, maar zag alsnog de optie tot koop in zijn huurcontract geactiveerd worden.

Vilhena speelde in de tweede seizoenshelft zeventien wedstrijden in La Liga en lijkt dit seizoen ook genoeg sportieve redenen te hebben om te blijven. Een conflict tussen Espanyol en Krasnodar over achterstallig salaris van Vilhena is de belangrijkste reden van de onvrede bij de oud-speler van Feyenoord.

De middenvelder is door de club in de etalage gezet en mag voor een zachte prijs vertrekken. Trainen doet Vilhena inmiddes ook niet meer met de groep: samen met drie andere overbodige spelers houdt hij zijn conditie apart van de groep op niveau.

In de winterstop was er nog sprake van een mogelijke terugkeer van Vilhena bij Feyenoord. Nu er verschillende middenvelders op de nominatie staan om te vertrekken, komt de naam van de door Feyenoord opgeleide middenvelder wellicht weer terug in de headlines.

One thought on “‘Transferbuitenkansje dient zich aan met oude bekende’

  1. misschien wel interessant als back-up, wordt een zo wie zo zwaar seizoen met mogelijk veel blessures als er te weinig spelers voor de breedte zijn, uiteraard ook wel een buitenkansje om hem voor een zacht prijsje over te nemen maar dan wel snel handelen met Krasnodar

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *