FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot heeft zijn twijfels over nieuwe recordaankoop’

Feyenoord-middenvelder Fredrik Aursnes staat voor een transfer naar Benfica en als opvolger hebben de Rotterdammers Twente-speler Ramiz Zerrouki in het vizier.

Bronnen bevestigen het nieuws van De Telegraaf aan 1908, dat verder schrijft: “Het is niet geheel ontoevallig dat Feyenoord bij Zerrouki uitkomt. Dennis te Kloese en Ramiz Zerrouki worden beiden vertegenwoordigd door zaakwaarnemer Muy Manero.” De site weet verder te melden dat hoofdtrainer Arne Slot ‘nog niet definitief overtuigd is van Zerrouki’, die nog tot medio 2024 vastligt bij Twente en naar verluidt zo’n acht miljoen euro zou moeten kosten.

Directeur Jan Streuer reageert in De Telegraaf: “Het klopt dat Feyenoord zich heeft gemeld. Als collega’s bellen, ga je uit beleefdheid wel in gesprek, maar ons standpunt is dat we niet willen verkopen. We hebben de selectie op orde, de competitie staat op het punt van beginnen en donderdag hebben we de belangrijke Europese voorrondewedstrijd tegen Cukaricki.”

Twente heeft nog een eenzijdige optie voor een extra jaar in het contract van Zerrouki. “Het belangrijkste is voor ons, dat we een goed seizoen gaan draaien in de Eredivisie en Europa. Als je goede spelers hebt, moet je ze proberen te houden. Er is op dit moment ook geen financiële noodzaak om te verkopen”, benadrukt Streuer tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *