FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘West Ham United mengt zich in de strijd met Feyenoord om international’

In de strijd om de Slowaakse international David Hancko heeft Feyenoord concurrentie gekregen van het Engelse West Ham United. De Rotterdammers volgen hem al een geruime tijd met interesse.

De 24-jarige Slowaak is van origine centrale verdediger, die ook op de linksbackpositie uit de voeten kan. Voor Tyrell Malacia is nog altijd geen vervanger aangetrokken, Matías Viña en Marcos López worden als concrete opties gezien voor die vacature. Met Jacob Rasmussen haalde de stadionclub al een linkercentrale verdediger en dus lijkt de interesse in Hancko wat bekoeld. Dat kan veranderen mocht Marcos Senesi nog vertrekken.

Daarnaast luistert Sparta Praag enkel nog goede boden en het kapitaalkrachtige West Ham lijkt daarvoor meer in aanmerking te komen. Via Patreon wordt duidelijk dat de Londenaren hun pijlen gericht hebben op de Slowaak. De Premier League-club zou Hancko wel als linksback willen halen, waar ze de versterking echt nodig hebben. Ook Álex Grimaldo (Benfica) en Maxwell Cornet (Burnley) worden genoemd als potentiele aanwinsten. Hancko, die nog over een contract tot 2024 beschikt, zou zo’n 4,5 miljoen euro waard zijn.

Vier jaar geleden kocht Fiorentina Hancko weg bij MSK Zilina. Een jaar later maakte hij een 2-jarige huurtransfer naar Sparta Praag, dat hem vervolgens definitief overnam voor 2,5 miljoen. Hancko speelde vooralsnog negentien interlands.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *