FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kent geen stop en gaat nu voor Igor Paixão’

Feyenoord heeft haar vizier gericht op een Braziliaanse linksbuiten. Het gaat om Igor Paixão. Hier maken de heren van de FC Rijnmond podcast melding van. Hij geldt als een alternatief nu de komst van Wilfried Gnonto van de baan lijkt.

Momenteel speelt de 22-jarige linksbuiten nog in zijn vaderland voor Coritiba FC. “De realiteit is dat hij dichterbij is dan bijvoorbeeld Gnonto”, zegt journalist Dennis van Eersel bij RTV Rijnmond. De Italiaans international van FC Zürich moet naar verluidt minimaal tien miljoen euro kosten en dat bedrag is Feyenoord te gortig. “Paixão is een speler die nog dermate jong is. Hij heeft restwaarde en kan dus veel opleveren. Daar zijn ze bereid om zeker wat voor neer te leggen. Paixão is de naam die bevestigd heb gekregen.”

Transfermarkt schat de waarde van de rechtspoot op achthonderdduizend euro. Zijn contract bij de Braziliaanse ploeg loopt tot 31 december 2024. Daarnaast weet Van Eersel dat de definitieve komst van huurling Sebastian Szymański van Dinamo Moskou erg lastig gaat worden. “Er zit een optie tot koop in maar er zit ook een voorwaarde in dat als hij een bepaald aantal wedstrijden haalt die optie tot boven de tien miljoen gaat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *