FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord pakt uit en meldt zich bij Twente voor Aursnes-opvolger’

Feyenoord ziet in Ramiz Zerrouki de opvolger van de zeer waarschijnlijk vertrekkende Fredrik Aursnes. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Feyenoord is concreet en heeft zich bij Twente gemeld voor Zerrouki, die een indrukwekkend seizoen achter de rug heeft. De in Amsterdam geboren international van Algerije had een groot aandeel in de verrassende vierde plaats in de Eredivisie en maakte een aantal schitterende doelpunten.

Omdat zijn contract nog twee jaar doorloopt, kan FC Twente een aanzienlijke transfersom vragen aan Feyenoord. De Telegraaf gaat uit van ‘meer dan drie of vier miljoen euro’. Zerrouki is in beeld als opvolger van Aursnes. De Noorse controleur is nadrukkelijk in beeld bij het Benfica van Roger Schmidt.

“Áls het zo is – als, als als – dat Fredrik weggaat, dan gaan wij daar honderd procent zeker een nieuwe speler voor aantrekken”, zei trainer Arne Slot zondag voor de verloren oefenwedstrijd tegen Osasuna (1-2) tegen ESPN. Eerder klopte Feyenoord al aan bij Twente voor Mees Hilgers, die te duur bleek.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *