FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Kersverse aanwinst: ‘Ik ben niet heel fit, ver van waar ik moet zijn’

Oussama Idrissi heeft zin in het komende seizoen. De aanvaller wordt door Feyenoord voor een seizoen gehuurd van het Spaanse Sevilla. Wel moet hij toegeven dat hij nog verre van fit is.

Feyenoord kende zondag zijn laatste echte test richting het nieuwe seizoen. In De Kuip werd er geoefend tegen Osasuna (1-2), Idrissi kwam één helft in actie. “Dit was mijn derde dag met de groep”, begint hij na afloop bij ESPN. “Het was een uitdaging hoe ver ik kon gaan. De insteek was dertig minuten, maar 45 minuten kon er ook nog mee door. Ik ben nu niet heel fit. Dit was namelijk mijn eerste wedstrijd in deze voorbereiding, dus ik ben ver van waar ik moet zijn.”

Dat hij nog niet topfit is, voelde Idrissi ‘zeker’ tegen Osasuna. “In het veld merk je dat de details nog niet helemaal in orde zijn. Als ik maximaal moet sprinten of flink moet afremmen, gaat dat nog niet honderd procent. Met mijn techniek ben ik wel tevreden, gelukkig. Het is voornamelijk fysiek nog keihard trainen om helemaal wedstrijdfit te worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *