FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet bod van vijf miljoen in de prullenbak belanden’

Feyenoord heeft gisteren een eerste bod gedaan op Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki. Het zou gaan om een som van vijf miljoen euro. De Tukkers hebben dit direct geweigerd en willen minstens het dubbele hebben. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Zerrouki zelf zou de overstap naar Feyenoord graag maken. Technisch directeur Jan Streuer gaf eerder echter al aan dat Twente niet zomaar meewerkt aan een transfer. ”We zullen het verhaal van Feyenoord aanhoren, maar we zijn niet geïnteresseerd in een verkoop. Wij willen ons elftal bij elkaar houden”, aldus Streuer. Zerrouki ligt in Enschede nog vast tot medio 2024, waardoor Twente hem gemakkelijk aan zijn contract kan houden.

Zerrouki speelde enkele jaren in de jeugd bij Ajax, waarna hij vertrok naar Twente. Daar wist de middenvelder in het seizoen 2020/21 definitief door te breken in de hoofdmacht. Zerrouki speelde reeds 67 officiële wedstrijden voor Twente, waarin hij goed was voor vier goals en drie assists. Met name onder Ron Jans bloeide Zerrouki op tot een belangrijke speler voor Twente. Sinds maart 2021 is hij international voor Algerije. In zestien interlandwedstrijden kwam Zerrouki tot één doelpunt.

One thought on “‘Feyenoord ziet bod van vijf miljoen in de prullenbak belanden’

  1. die Jans heeft volgens mij hersenletsel opgelopen, hopelijk misschien haalt ie de seizoenstart nog wel

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *