FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Fortuna Sittard in gesprek met Feyenoord over dubbeldeal’

Fortuna Sittard is momenteel in gesprek met Feyenoord over twee middenvelders. Het gaat om Mark Diemers en Cole Bassett. Hier maakt Voetbal International melding van.

Diemers heeft zijn langste tijd bij Feyenoord gehad. De Rotterdammers namen hem twee jaar geleden voor een miljoen euro over van Fortuna Sittard, maar de samenwerking werd geen onverdeeld succes. Dat had niet in de laatste plaats te maken omdat Diemers niet geliefd was bij de supporters van Feyenoord. Diemers zou ondanks een doorlopend contract transfervrij mogen vertrekken.

Er is meer dan genoeg belangstelling voor Diemers. Vitesse, SC Cambuur en FC Emmen hadden de middenvelder ook op het lijstje staan. Bij de Arnhemmers is hij nog altijd in beeld. Cambuur, zijn oude club, is inmiddels afgehaakt voor de handtekening van Diemers. Zijn terugkeer is financieel ‘een te lastig verhaal’, zo klinkt het.

Bij Fortuna hoopt men dat ook Bassett overkomt van Feyenoord. Aan zijn komst zitten nog wel wat haken en ogen. De Amerikaanse middenvelder staat bij Feyenoord op de loonlijst, maar Colorado Rapids is zijn eigenlijke werkgever. De praktische obstakels lijken overwonnen kunnen worden, waardoor Bassett de overstap naar Fortuna zou kunnen maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *