FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt bod van meer dan tien miljoen euro binnen’

Feyenoord en Benfica zijn dichtbij een akkoord over middenvelder Fredrik Aursnes. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. De Portugezen zouden een bod van meer dan tien miljoen euro hebben neergelegd bij de Rotterdammers.

Volgens Romano gaan de gesprekken de goede kant op en wordt er snel een volledige overeenkomst tussen beide clubs verwacht. In juli werd al gemeld dat Aursnes zelf al persoonlijk akkoord is met Benfica en een overstap zou zien zitten. Romano meldde toen een bedrag van vijftien miljoen euro plus bonussen. Aursnes ligt nog tot 2024 vast in Rotterdam.

Vorig jaar kwam Aursnes voor 450 duizend euro over van Molde FK. In dienst van Feyenoord maakte de middenvelder indruk en kwam hij uiteindelijk tot 47 wedstrijden in het shirt van de Rotterdammers. Hij maakte in die duels een doelpunt en bereidde er vier voor. Aursnes speelde tot nu toe acht interlands voor zijn thuisland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *