FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Honderden Roma-fans wachten op aankomst van Georgino Wijnaldum (VIDEO)

Georginio Wijnaldum zal spoedig in Roma landen om zijn medische keuring af te leggen bij AS Roma. Honderden supporters van de club staan hem alvast op het vliegveld op te wachten. Ze scanderen zijn naam.

Zijn huidige club PSG is met de Italianen akkoord over een huurovereenkomst met een optie tot koop. Wijnaldum zou na een jaar voor acht miljoen euro definitief overgenomen kunnen worden. PSG betaalt aankomend seizoen wel veertig procent van het salaris van de Nederlander door. De rest is voor zijn al dan niet tijdelijke werkgever. Met de liefde van de supporters zit het bij AS Roma in ieder geval wel goed.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *