FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord betaalt zes miljoen euro voor tropische verrassing’

Feyenoord is dichtbij de komst van de Braziliaanse flitser Igor Paixao. De 22-jarige speler staat nu nog onder contract bij Coritiba in zijn geboorteland Brazilië, maar een akkoord met Feyenoord komt steeds dichterbij.

Journalist Jorge Nicola rept over een transfersom van zo’n zes miljoen euro; er wordt nu enkel nog onderhandeld over eventuele bonussen en een doorverkooppercentage van twintig procent.

1908 schreef reeds dat Paixao degene met het langstlopende contract van de hele selectie kan worden; veel andere langlopende contracten gaan tot 2026 door momenteel. “Een uitgemaakte zaak is de deal nog niet. Waar de speler enorm graag de overstap naar Rotterdam wil maken, moeten Coritiba Foot Ball Club en Feyenoord nog dichter bij een zien te komen. De Brazilianen zullen meer water bij de wijn moeten doen om tot een deal te komen”, klonk het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *