FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord één stap verwijderd van uitgaande toptransfer’

Feyenoord is de laatste dagen vol in onderhandeling over een transfer van mandekker Marcos Senesi. En de gesprekken lopen voorspoedig. De Engelsen willen een transfersom van vijftien miljoen euro voor hem neertellen inclusief bonussen.

Dit weet de journalist Matteo Moretto te melden. De clubs zijn één stap verwijderd van een definitief akkoord. De laatste dagen is de 25-jarige Senesi onderwerp van gesprek in de media nadat transferexpert Fabrizio Romano meldde dat Bournemouth zich officieel heeft gemeld in De Kuip.

Geruchten dat West Ham United FC zich ook heeft gemeld bij Feyenoord voor Senesi bleken niet te kloppen. Journalist Marcel van der Kraan wist vanmiddag te melden dat de club geen officieel bod heeft neergelegd bij Feyenoord.

Senesi heeft nog een contract tot medio 2023 in De Kuip. De Rotterdammers hebben ook een eenzijdige optie om zijn contract met een seizoen te verlengen. Wanneer Feyenoord de centrale verdediger weet te verkopen gaat een deel van de winst ook nog naar zijn vorige club San Lorenzo.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *