FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-bod op Zerrouki bij lange na niet toereikend’

Feyenoord en Ramiz Zerrouki zien een samenwerking met elkaar helemaal zitten maar dat wil niet zeggen dat zijn werkgever FC Twente hem zomaar die kant op laat gaan. Dit heeft technisch directeur Jan Streuer laten weten tegenover het regionale medium Tubantia.

olgens Streuer was het eerste bod van Feyenoord ‘bij lange na niet toereikend’. Het Rotterdamse voorstel bedroeg naar verluidt vijf miljoen euro, plus bonussen. Hoeveel de Tukkers verlangen is niet duidelijk, maar coach Ron Jans betwijfelde eerder of tien miljoen wel genoeg zou zijn. “Er moet nog heel wat gebeuren. Het is niet zo dat als een speler wat wil, dat het dan ook gaat gebeuren”, aldus Streuer tegenover de krant.

Zerrouki hoopt dat Twente medewerking verleent aan een transfer naar Feyenoord, liet hij weten na het duel met FC Cukaricki in de voorrondes van de Conference League. “Ik hoop persoonlijk dat de club met mij meedenkt. Ik heb alles gegeven in de tijd dat ik voor FC Twente heb gespeeld en me altijd goed opgesteld. Twente heeft mij ook een mooie kans gegeven en ik denk dat het nu een win-win kan zijn voor alle partijen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *