FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord pakt nu ook door voor tweede linksback’

Feyenoord heeft de volgende linksback in het vizier. Het gaat om de Mexicaan Omar Campos die in eigen land speelt voor Santos Laguna. Eerder werd al bekend dat de Rotterdammers ver zijn met een andere linksback Marcos Lopez.

Trainer Arne Slot maakte recent duidelijk dat hij twee nieuwe linksbacks aan zijn selectie wilde toevoegen na het vertrek van Malacia naar Manchester United. Naar verwachting versterkt Feyenoord zich op korte termijn met de Peruaan López, die overkomt van San José Earthquakes. Daar blijft het niet bij, aangezien Campos onderweg is naar Rotterdam-Zuid, meldt journalist Jorge Ramos van de Mexicaanse tak van ESPN in een uitzending van FulBoxTV.

De marktwaarde van de 20-jarige Campos wordt geschat op vier miljoen euro. Campos zat al eens bij de Mexicaanse nationale ploeg, maar maakte zijn debuut nog niet. Hij kan in navolging van Santiago Gimenez de tweede Mexicaan worden bij Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *