FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Kritische journalist: ‘Feyenoord heeft kwaliteit ingeleverd’

Journalist Valentijn Driessen denkt dat Ajax dit seizoen weer kampioen van Nederland gaat worden. De chef sport van De Telegraaf vindt namelijk dat Feyenoord en PSV hiervoor de kwaliteit missen.

“Met een middenveld van Xavi Simons, Joey Veerman en Sangaré gaat PSV het niet redden”, zegt Driessen. “En zeker niet met de verdediging die daar achter staat. Over die nieuwe keeper lees ik allemaal jubelverhalen, maar dat moet ik eerst maar eens zien in de competitie.”

Ajax heeft meer kwaliteit, vindt Driessen. “Ze missen alleen een echte doelpuntenmaker. Brian Brobbey zal niet gaan spelen. Die komt terug om op de bank te zitten. Het is trouwens niet normaal hoeveel geld Ajax uitgeeft aan spelers die ze ooit binnenboord hadden. Brobbey en Bergwijn en eerder al Blind en Klaassen.”

Driessen denkt dat Feyenoord derde gaat worden in de Eredivisie. “Die hebben kwaliteit ingeleverd”, vervolgt hij. “Maar ik heb veel vertrouwen in Arne Slot.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *