FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Benfica-directeur onderweg naar Rotterdam’

De kans is groot dat Fredrik Aursnes op korte termijn zal vertrekken bij Feyenoord. Benfica wil hem graag hebben en hebben al een fors eerste bod op hem uitgebracht.

Volgens De Telegraaf staat Aursnes op het punt om een transfer te maken. Sportief directeur Rui Pedro Braz is persoonlijk naar Nederland gevlogen om verder te onderhandelen met Feyenoord. Trainer Roger Schmidt is afgelopen seizoen overtuigd geraakt en wil de international van Noorwegen snel toevoegen aan zijn selectie.

Trainer Arne Slot vertelde gisteren nog zich geen zorgen te maken over Aursnes. ”Hij heeft vandaag nog meegetraind en hij staat ook bij de basis voor zondag. Dus ik heb op dit moment geen reden om te denken dat hij tegen Vitesse niet meedoet. Hij is nog bij ons en zal er alles aan doen om zich maximaal in te zetten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *