FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Promovendus heeft 15 miljoen euro over voor deze Feyenoorder’

De Engelse promovendus Bournemouth heeft naar verluidt vijftien miljoen euro over om het eenjarige contract van Marcos Senesi bij Feyenoord af te kopen. Hier maken de Engelse media melding van. Senesi heeft al langere tijd de ambitie om over te stappen naar een grote competitie. In het verleden werd zijn naam in verband gebracht met clubs als Napoli en zelfs Real Madrid.

Dat lijkt dus Bournemouth te worden. De Engelse promovendus wil de centrale snel naar de Premier League halen en is volgens Britse media dus druk bezig met het bereiken van een akkoord. De onderhandelingen zouden al in de afrondende fase zijn, dus de bal ligt straks vooral bij Senesi.

Eerder werd ook bekend dat West Ham United zich had gemeld voor de Argentijnse verdediger. The Hammers lijken echter niet zo concreet als The Cherry’s, die daardoor als de grote favoriet worden gezien op de handtekening van Senesi. Feyenoord heeft nog altijd de mogelijkheid om de eenjarige optie in het contact te lichten, maar dan ligt Senesi met een hoger salaris vast en is het de vraag of de Argentijn blij wordt van nog een jaar Feyenoord.

In aanloop naar de eerste competitiewedstrijd tegen Vitesse lijkt een transfer ná dit weekend de beste optie. Trainer Arne Slot zit door verschillende blessures, uitgaande transfer en het uitblijven van inkomende versterkingen erg dun in zijn verdedigers. Een vertrek van Senesi zou daardoor een nóg grotere aderlating zijn, al kun je wel verwachten dat driecteur Dennis te Kloese daar rekening mee houdt in de Senesi-onderhandelingen met Bournemouth.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *