FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Uitgaande Feyenoord-transfer in stroomversnelling geraakt’

De kans is zeer groot dat Marcos Senesi na maanden van speculaties dan toch gaat vertrekken bij Feyenoord. Een avontuur in de Premier League lonkt voor de Argentijnse mandekker.

Hij werd de voorbije maanden vooral gelinkt aan Italiaanse clubs en het Spaanse Sevilla, maar vanuit Engeland lijkt men nu ook echt door te pakken. In navolging van AFC Bournemouth heeft ook West Ham United officieel contact opgenomen. De Londenaren lijken zéér concreet te zijn.

Naar verluidt wil Feyenoord vijftien miljoen euro plus extraatjes verdienen aan Senesi. Het Italiaanse Tuttomercatoweb meldt dat West Ham met het openingsbod al meteen in die richting zit. Er zou een bod van vijftien miljoen plus bonussen zijn gepresenteerd in ruil voor een directe overstap van de centrale verdediger.

Senesi is begonnen aan zijn laatste contractjaar bij Feyenoord. De Rotterdammers beschikken over een optie om hem nog een jaar langer vast te leggen, maar het is aannemelijk dat de clubleiding er deze zomer voor kiest om te cashen voor de kersverse international van Argentinië.

One thought on “‘Uitgaande Feyenoord-transfer in stroomversnelling geraakt’

  1. goed plan voor dat zich weer een Jorgensen drama voltrekt, Seni namens alle supporters hier ontzettend bedankt voor je inzet, ga je goed, zaken zijn zaken, komt wel weer goed

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *