FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Nieuwe club mengt zich in de strijd om gewilde Feyenoorder’

Een nieuwe club heeft zich in de strijd gemengd om Mark Diemers. FC Emmen wil de middenvelder namelijk graag overnemen van Feyenoord. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Diemers heeft geen uitzicht op speelminuten onder trainer Arne Slot, waardoor hij mag uitkijken naar een nieuwe club. FC Emmen is één van de gegadigden om hem van Feyenoord over te nemen. Volgens 1908, dat zich baseert op Drentse bronnen, lijkt Diemers op huurbasis te mogen verkassen.

Het gepromoveerde FC Emmen heeft concurrentie van onder meer Fortuna Sittard en Vitesse. Ook SC Cambuur was deze zomer in de markt. Verder worden clubs Denemarken en Duitsland gelinkt aan Diemers, die het afgelopen half jaar op huurbasis voor Hannover 96 speelde. De Duitsers besloten de optie tot koop niet te lichten. Zijn contract bij Feyenoord loopt aan het einde van het seizoen af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *