FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord pakt een flink hogere transfersom voor Senesi’

Feyenoord ontvangt een hogere transfersom voor Marcos Senesi dan aanvankelijk gedacht. Ze krijgen namelijk vijftien miljoen euro van Bournemouth dat met bonussen kan oplopen tot zeventien miljoen euro. Hier maakt de betrouwbare Argentijnse journalist César Luis Merlo melding van.

De Rotterdammers ontvangen dus maximaal zeventien miljoen euro voor de transfer. Senesi gaat op zijn beurt een contract voor vier jaar tekenen in Engeland, waarbij Bournemouth een optie heeft om de verbintenis met één jaar te verlengen.

San Lorenzo, de club waar Feyenoord Senesi vandaan haalde, bedong bij de verkoop een doorverkoop percentage. De Argentijnen krijgen daardoor nog eens 1,2 miljoen euro bijgeschreven van Feyenoord. De verdediger reist begin volgende week af naar zijn nieuwe club en is er morgen tegen Vitesse niet meer bij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *